-0001.11.30.

Tájékoztató:


Lomtalanításba tartozó anyagok: a háztartásokban képződött, de a rendszeres hulladékszállításra használatos gyűjtőedényekben el nem helyezhető feleslegessé vált hulladék (pl. bútor, szőnyeg). A kis darabos lomhulladékokat a szétszóródás megakadályozása érdekében kérjük bezsákolni. Nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé: veszélyes hulladék (pl. akkumulátor, üveggyapot, festék, hígító), elektronikai hulladék (pl. TV, hűtő, mosógép), gumiabroncs, építési-bontási hulladék, zöldhulladék, kommunális hulladék, szelektív hulladék, kézi erővel nem rakodható túlsúlyos, túlméretes lomhulladék.


Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az elszállítandó lomot a gyűjtés napján legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék el az ingatlanok elé oly módon, hogy az tehergépjárművel megközelíthető legyen. A gyűjtőjárat minden utcában csak egyszer halad el. Az ingatlanonként kihelyezhető lom mennyisége max. 2 m3.

Információval ügyfélszolgálatunk az ugyfelszolgalat@vvhulladekkezelo.hu e-mail címen, a 34/801-040 telefonszámon, valamint a Tatabánya, Erdész utca E. ügyfélszolgálati irodánkban személyesen áll rendelkezésre. Az ingatlanonként kihelyezhető lomhulladékon felül keletkezett hulladékot szerződéssel rendelkező ügyfeleink a tatabányai lakossági hulladékgyűjtő udvarokban adhatják le díjmentesen. A lakossági hulladékudvarokról bővebb tájékoztatást az alábbi linken olvashatnak. Hulladékudvarok


NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.