Az NHSZ Vértes vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. elkötelezett amellett, hogy honlapját, mobilalkalmazását a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a http://www.vvhulladekkezelo.hu -ra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap teljes mértékben megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2022.03.31-én készült.

E nyilatkozat a szervezetünk által végzett önértékelés alapján készült.

 

Visszajelzés és elérhetőségek

Az akadálymentesítéssel kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket az info.vertesvideke@nhsz.hu e-mail-címre lehet elküldeni.

 

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvényben foglalt kötelezettségek teljesítése ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.

Ellenőrző szervezet: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

Székhely címe: 1134 Budapest, Váci út 35.

Levelezési cím: 1255 Budapest, Váci út 35.

Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070, e-mail: ugyfelszolgalat@kifu.hu.

 

Ha a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem kap, vagy nem kielégítő választ kap a közszférabeli szervezettől, akkor bejelentése alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez.

Az akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta:

 

 Uhrin Tamás ügyvezető aláírása

……………………………………
Uhrin Tamás

NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

ügyvezető