Értesítjük Tatabánya Tisztelt lakosságát, hogy az NHSZ  Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.,

2017. június 1-től bevezette TATABÁNYA város társasházi övezetében a rugalmas házhoz menő lomtalanítást, melynek keretein belül az érvényes lakossági hulladékszállítási és ártalmatlanítási szerződéssel rendelkező, tartozásmentes ügyfél az általa meghatározott munkanapra lomtalanítást kérhet.

A rugalmas házhoz menő lomtalanítás szerződésenként évente egyszer térítésmentesen vehető igénybe.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a lomokat a lomtalanítás napján reggel 6 óráig a hulladéktároló edények mellé helyezzék ki oly módon, hogy az tehergépjárművel megközelíthető legyen, a közúti forgalmat ne akadályozza.

 Lomtalanításba tartozó anyagok: az ingatlanoknál keletkező lomhulladék (nagyobb berendezési tárgy), ingatlanonként maximum 2 m3

 Nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé: veszélyes hulladék: festék, gyógyszer, stb., elektronikai hulladék (pl.: tv, hűtő, mosógép), építési törmelék, szénpor, falevél, gally, állati tetem, trágya valamint az olyan méretű, súlyú tárgy, amelyhez darus gépkocsi igénybevétele szükséges (pl. gépkocsi karosszéria, kazán, stb.) a gumiabroncs.

 Információval ügyfélszolgálatunk az ugyfelszolgalat.vertesvideke@nhsz.hu e-mail címen, a 34/801-040 telefonszámon, valamint a Tatabánya, Erdész utca E.. ügyfélszolgálati irodánkban személyesen áll rendelkezésére. Továbbá a www.vvhulladekkezelo.hu honlapon érhetőek el információk.

 

Időpontot egyeztetni a 34/801-040 ügyfélszolgálati telefonszámon lehet.

 

Segítő közreműködésüket előre is kérjük és köszönjük!